Menu
A+ A A-

Ο Γώγος διάδοχος του Χαρδαλιά


Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες στο εσωτερικό της παράταξης του Δημάρχου Βύρωνα, οι οποίες ξεκίνησαν μετά την επίσημη ανακοίνωσή του ότι δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων και συζητήσεων κατέληξε στην καθολική συμφωνία και στήριξη όλων των νυν δημοτικών συμβούλων αλλά και εκείνων που εξελέγησαν με τον νυν Δήμαρχο τα τελευταία χρόνια, στο πρόσωπο του ιατρού και Αντιδημάρχου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρίστου Γώγου, με τον οποίο ο Δήμαρχος Βύρωνα είχε και έχει μια στενή και παραγωγική συνεργασία από το 1999, όπου μαζί βρισκόντουσαν στα έδρανα της αντιπολίτευσης, έως και σήμερα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νέας προσπάθειας και σε αναμονή της ιδρυτικής διακήρυξης και των αρχών της νέας παράταξης, οι 34 διατελέσαντες δημοτικοί σύμβουλοι της «ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» κατά τις τελευταίες 3 τετραετίες, προχώρησαν στην ακόλουθη ανακοίνωση – πρόσκληση για το νέο εγχείρημα.

Share

Ο Γκαιμπελς πηγε ... Βύρωνα

Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ του Νίκου Χαρδαλιά και του Παναγιώτη Κόνσουλα στο Δήμο Βύρωνα. Τελευταίο επεισόδιο δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναπαράχθηκαν τα οποία εξόργισαν το Νικο Χαρδαλιά που έβγαλε μια πολύ σκληρή ανακοίνωση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

Ως Δήμαρχος Βύρωνα, έχοντας τιμηθεί τα τελευταία χρόνια με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, επέλεξα να αφιερωθώ πλήρως στα καθήκοντά μου, θέτοντας όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία του Δήμου και των δημοτών. Ήταν προσωπική μου απόφαση να μην αναλωθώ στις συκοφαντικές επιθέσεις που δεχόμουν προσωπικά αλλά και ως δημοτική αρχή τους τελευταίους μήνες, διότι θεωρώ ότι πραγματικός αντίπαλος είναι τα προβλήματα των συμπολιτών μας και ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά για να φέρουμε τον Βύρωνα στην κορυφή της βιώσιμης ανάπτυξης, σε οικονομική υγεία και βέβαια σε απόλυτη διαφάνεια, πραγματικό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κριτική ικανότητα των πολιτών του Βύρωνα, με τους οποίους συνεργάζομαι καθημερινά τα τελευταία 8 χρόνια, δηλώνω ότι θα συνεχίσω απερίσπαστος το δημιουργικό μου έργο. Όμως, η επίδειξη συκοφαντικής εκστρατείας γκαιμπελικού τύπου με συντονισμένη δράση ανώνυμων SMS, ανώνυμων αναρτήσεων στο διαδίκτυο αλλά και στημένου δημοσιεύματος σε εβδομαδιαία εφημερίδα που αναπαράγονται οργανωμένα και «χειρουργικά» μέσω χρήσης των προσωπικών δεδομένων των δημοτών του Βύρωνα, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Το οργανωμένο σχέδιο είναι ξεκάθαρο αφού 9 ημέρες πριν τις εκλογές, όλα ήταν έτοιμα: τα call centers, τα spam mails, το κατασκευασμένο και αναληθές, συκοφαντικό και κατάπτυστο δημοσίευμα εφημερίδας. Είναι θέμα δημοκρατίας όλος αυτός ο παρακρατικός μηχανισμός να εξαρθρωθεί και να λογοδοτήσει.

Όπως επίσης και να ταυτοποιηθούν αυτοί που διαθέτουν και ξοδεύουν αλόγιστα μαύρα κεφάλαια για να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο αλλά και η προέλευση των χρημάτων. Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, προχωρώ άμεσα σε μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου, του επώνυμου αρθογράφου αλλά και όποιου άλλου δολίως και βάσει σχεδίου συμμετέχει σε αυτή την αθλιότητα και σας διαβεβαιώνω ότι θα αποκαλυφθεί και ο τελευταίος φυσικός και ηθικός αυτουργός και θα λογοδοτήσει . Κάποιοι θεώρησαν την ανοχή και τον πολιτικό πολιτισμό ως αδυναμία. Ο κλαυσίγελος της υπόθεσης είναι ότι προφανώς επέλεξαν συμβολικά τη σημερινή ημερομηνία, που ήταν και η ημερομηνία γέννησης του πνευματικού τους πατέρα: του Γιόζεφ Γκαίμπελς!

Share

Ο Παναγιωτης Κονσουλας για τις εκλογες

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου των Δημοτικών Εκλογών του προσεχούς Νοεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα και επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Παναγιώτης Κόνσουλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Share
Διαβάστε περισσότερα: Ο Παναγιωτης Κονσουλας για τις εκλογες

Αγρια κόντρα στο Βύρωνα

Οξύνεται καθημερινά η κόντρα μεταξύ Χαρδαλιά και Κόνσουλα στο Βύρωνα καθώς πλησιάζουμε στην τρίτη τους εκλογική αναμέτρηση. Από την απάντηση δελτίο τύπου του δημάρχου Νίκου Χαρδαλιά μπορεί εύκολα κανείς να βγάλει συμπέρασμα του κλίματος:

«Προεκλογικές αθλιότητες Κόνσουλα με φόντο το Φεστιβάλ Βύρωνα!

Για άλλη μια φορά ο μόνιμα αποτυχών υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας προσπαθεί με λάσπη και συκοφαντίες να διασωθεί από την απόλυτη δημοσκοπική κατρακύλα που έχει περιέλθει ενόψει των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Μετά από το απόλυτο φιάσκο των μηνύσεών του, τον προηγούμενο Ιούνιο, για τη δήθεν «οικονομική κακοδιαχείριση» στο Δήμο Βύρωνα, για τις οποίες μάλιστα βρίσκεται υπόλογος στη Δικαιοσύνη, αποφάσισε να σπιλώσει τη λειτουργία, τα στελέχη και τους εργαζομένους του Φεστιβάλ Βύρωνα, ελπίζοντας πως έτσι θα γλιτώσει από τη συντριβή του στις επερχόμενες εκλογές!
Μόλις 15 ημέρες (!!!) πριν τις εκλογές και 8 χρόνια μετά την εκλογή του το 2003 στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, «ανακάλυψε» πως ο Δήμαρχος, τα μέλη του διαπαραταξιακού Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου και οι εργαζόμενοι σε αυτό είναι υπεύθυνοι «διακίνησης μαύρου χρήματος(!)» και προχώρησε σε έωλες, κατασκευασμένες και τραγελαφικές καταγγελίες στα ΜΜΕ και στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους.....»

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Κόνσουλας πήρε μέσα το καλοκαίρι δημοσκόπηση που τον βγάζει νικητή στον δεύτερο γύρο. Και βέβαια είναι η τελευταία φορά που δοκιμάζει να αναμετρηθεί με τον κ. Χαρδαλιά. Οπως καταλαβαίνετε έχει βγάλει όλα τα όπλα από την φαρέτρα.

Share

62 παρουσίασε ήδη ο Χαρδαλιάς

62 νέα και παλιά πρόσωπα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς στους δημότες του Βύρωνα, ζητώντας την εμπιστοσύνη τους στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης
Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του ο Δήμαρχος τόνισε: «Τα πρόσωπα που η «Εποχή Δημιουργίας - Συνεργασία Πολιτών» επέλεξε να απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της, είναι σε όλους σας γνωστά. Πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία, που λένε ΟΧΙ στη λογική των χρισμάτων και είναι έτοιμα να δώσουν τη μάχη της ευθύνης με συνέπεια, όραμα και σχέδιο».
Ο Δήμαρχος στο δελτίο τύπου που έστειλε συμπληρώνει:
Μπορείτε να δείτε το ψηφοδέλτιο της παράταξης στο http://www.nhardalias.gr/cat_p.php?cat=67 και το video-παρουσίαση των υποψηφίων στο http://www.nhardalias.gr/showvid.php?id=2049

Share