Menu
sima
A+ A A-

Προκαλούν παντού επεισόδια οι σχολικοί φύλακες


Παρεκτρέπεται σιγά – σιγά η κατάσταση με τους Σχολικούς Φύλακες καθώς η αγανάκτηση και η απόγνωση κυριαρχούν στην συμπεριφορά τους. Αφού δημιούργησαν τα επεισόδια στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίη την περασμένη εβδομάδα επιτιθέμενοι εναντίον των δημάρχων, εχθές προκάλεσαν ανάλογες ταραχές στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ επιτιθέμενοι εναντίον των συνδικαλιστών.
Εχθές εισέβαλαν αιφνιδιαστικά και πάλι στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, το διέκοψαν και άρχισαν τους προπηλακισμούς εναντίον του προεδρείου του συνεδρίου και όταν τους έγινε σύσταση να αποχωρήσουν αρχίσανε τις σπρωξιές και τις μπουνιές. Ετσι προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια με ελαφρούς τραυματισμούς.
Σήμερα έντονη είναι η ανησυχία στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ για επανάληψη των επεισοδίων.

Η συμπεριφορά αυτή των εκπροσώπων των σχολικών φυλάκων εξηγείται αφού τελικά όπως φαίνεται θα είναι οι μόνοι που απολυθούν από όλο το φάσμα της διαθεσιμότητας. Οι εκπαιδευτικοί μετακινούνται, οι δημοτικοί αστυνόμοι τοποθετούνται ήδη στα υπουργεία και μόνο για τους σχολικούς φύλακες τα ματάτα είναι μαύρα.

 Τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα στην συνάντηση που είχε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Δημήτρης Στεφάνου, με την αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο κύριος Στεφάνου ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι στη μεγάλη πλειοψηφία τους, οι 2234 σχολικοί φύλακες που έχουν ενταχθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας από τις 23 του περασμένου Ιουλίου πρόκειται να απολυθούν όταν παρέλθει το οκτάμηνο (δηλαδή τον Μάρτιο), για να συμπληρώσουν τον αριθμό  των 11.000 απολύσεων του 2014.
Πάντως άφησε ανοιχτό παράθυρο για ορισμένους από τους σχολικούς φύλακες ότι θα βρουν ξανά θέση στο Δημόσιο ως τραυματιοφορείς ή ως υπάλληλοι στα σωφρονιστικά καταστήματα, όπως είχε τους είχε πει και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, σε παλαιότερη συνάντησή τους.

Share

Παναττική Στάση Εργασίας από τις 11.30 π.μ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών – Μελών της, των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στο Απεργιακό Συλλαλητήριο που πραγματοποιείται τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.
Για να διευκολύνουμε τη συμμετοχή των συναδέλφων στο συλλαλητήριο της Αθήνας κηρύσσουμε Παναττική Στάση Εργασίας από τις 11.30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου.
Κηρύσσουμε, επίσης, Στάση Εργασίας σε όσες περιοχές της χώρας θα πραγματοποιηθούν απεργιακά συλλαλητήρια τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει και στηρίζει τις αποφάσεις για απεργιακό αγώνα διαρκείας των Ομοσπονδιών και Συλλόγων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκτιμά ότι οι παραπάνω αποφάσεις μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην εκπλήρωση των στόχων του Δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος.
ΟΧΙ:
•    Στις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες.
•    Στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών.
•    Στην κατεδάφιση του Κοινωνικού Κράτους.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΚΑΙ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Share

Καρχιμάκης: Δεν τα κατάφεραν οι δημοσκοπήσεις

«Οι δημοσκοπήσεις σε αρκετές περιπτώσεις δεν κατάφεραν να αποτυπώσουν την πραγματική εικόνα της διάθεσης της κοινής γνώμης». Με αυτή τη φράση αποτύπωσε και ο κ. Καρχιμάκης Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στο Πολιτικό Συμβούλιο απολογιστικά την εκτίμησή του για τις διαδικασίες που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα επεσήμανε ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί το σύστημα στις διαδικασίες αξιολόγησης και ανάδειξης των υποψηφίων.
Συγκεκριμένα ο κ. Καρχιμάκης αφού δήλωσε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα των εκλογών αναφερόμενος αποκλειστικά και μόνο στις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους, ανέφερε τα εξής:
«Οι εκλογές ανέδειξαν τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες μας. Είναι εμφανές ότι θα πρέπει να ξαναδούμε τις διαδικασίες αξιολόγησης και ανάδειξης των υποψηφίων μας. Οι δημοσκοπήσεις σε αρκετές περιπτώσεις δεν κατάφεραν να αποτυπώσουν την πραγματική εικόνα της διάθεσης της κοινής γνώμης. Όπου παρουσιάστηκαν πολλαπλές υποψηφιότητες στελεχών μας, υπάρχει ο δρόμος των ανοιχτών διαδικασιών που πρώτοι φέραμε στη χώρα, με την εκλογή του Προέδρου και των οργάνων μας. Ο λόγος και η απόφαση στη βάση μας».
Στην συνέχεια ο κ. Καρχιμάκης ανέφερε ως ανάγκη να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ τις οργανώσεις του «σε εστίες παραγωγής πολιτικού διαλόγου και πολιτικών προτάσεων για ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και τόνισε ότι «ολοκληρώνουμε την πρωτοβουλία μας, έως τον Μάιο του 2011, με αναπτυξιακά συνέδρια σε κάθε περιφέρεια (και εκεί όπου δεν έχουμε εκλέξει περιφερειάρχη), στα οποία εγκρίνονται τα αναπτυξιακά σχέδια κάθε περιφέρειας, τα οποία εμπεριέχουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις, έργα, δράσεις και φυσικά τρόπους χρηματοδότησης των σχεδίων (ΕΣΠΑ, ιδιωτική χρηματοδότηση κλπ ).
Εκτός από τα μεγάλα, όμως είπε, υπάρχουν και τα καθημερινά μικρά. Ο κ. Καρχιμάκης πληροφόρησε το σώμα ότι έχει ζητήσει από τις Οργανώσεις να καταγράψουν 2-3 ζητήματα που αφορούν στις περιοχές τους τα οποία μπορούν να επιλυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε συνεργασία με την Κυβέρνησή. Η επίλυσή τους επεσήμανε αποτελεί στοίχημα.

Share

Στην Ικαρια μεγαλη εκληξη

Μια απο τις μεγαλυτερες εκπληξεις εγινε στην Ικαρια. Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα στην Ικαρία και η θριαμβευτική εκλογή με 53,3% του Καθηγητή Παιδιατρικής Χρ. Σταυρινάδη ως Δημάρχου Ικαρίας, ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ (και ανιψιός τού νέου Δημάρχου) Κωστής Αϊβαλιώτης τού απέστειλε την ακόλουθη επιστολή :

   

    «Αγαπημένε μου θείε,

   

    Η πανάξια εκλογή σου ως Δημάρχου στο νέο Ενιαίο Δήμο Ικαρίας αποτελεί δικαίωση ενός αγώνα ετών για έξοδο του νησιού μας από τη μιζέρια και την υπανάπτυξη στις οποίες την είχαν βυθίσει μουχλιασμένες ιδέες και πρακτικές. Η χθεσινή ημέρα είναι ιστορική για το ακριτικό νησί μας, το οποίο ταλαιπωρήθηκε επί 36 χρόνια από ιδεολογικές αγκυλώσεις και από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του από το ΚΚΕ. Από σήμερα η Ικαρία παύει να είναι η περιθωριοποιημένη «Κούβα του Αιγαίου». Οι πολίτες που στήριξαν το ενωτικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιό σου περιφρόνησαν τα «πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων» που τους ζητούσαν κάποιοι και πάλεψαν ενωμένοι μαζί σου (είτε ήταν δεξιοί είτε αριστεροί) πετυχαίνοντας μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές και εκπλήξεις της Μεταπολίτευσης, κι όλα αυτά παρά την απίστευτη αντίδραση και πίεση του ΚΚΕ.

    Σου στέλνω τα πιο θερμά συγχαρητήρια για τη νίκη σου (που είναι νίκη όλων όσων παλέψαμε για τη συγκρότηση του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου) και σου εύχομαι καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο σου.

   

   

    Με αγάπη

    Κωστής Αϊβαλιώτης»

Share

Οι ...40 του Κουβελη

Μεγάλη επιτυχία είχε τις επικείμενες εκλογές η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ η οποια στηριξε 40 εκλεγμενους δημαρχους.

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δίνει στη δημοσιότητα τον κατάλογο των 40 δημάρχων που εκλέχτηκαν στις εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου με τη δική της συμμετοχή και υποστήριξη:

   

    Γιώργος Καμίνης Αθηναίων

    Γιάννης Μπουτάρης Θεσσαλονίκης

    Γιάννης Δημαράς Πατραίων

    Πάνος Σκοτινιώτης Βόλου

    Φίλιππος Φίλιος Ιωαννιτών

    Δημήτρης Κουνενάκης Αγίου Νικολάου Λασιθίου

    Χρήστος Μπαϊλης Πρέβεζας

    Μάκης Παρασκευόπουλος Πύργου

    Χρήστος Λάππας Τρικάλων

    Λάζαρος Μαλούτας Κοζάνης

    Κυριάκος Χαρακίδης Δράμας

    Γιώργος Πετρίδης Κομοτηνής

    Παύλος Μοσχολιός Αγρινίου

    Στάθης Κουσουρνάς Ρόδου

    Κώστας Καϊσερλής Κω

    Στέλιος Μποζίκης Ζακύνθου

    Δημήτρης Φωκιανός Λυκόβρυσης-Πεύκης

    Γιώργος Ιωακειμίδης Νίκαιας-Ρέντη

    Χρήστος Σταυρινάδης Ικαρίας

    Γιώργος Αμπατζόγλου Ελευσίνας

    Γιώργος Καπλάνης Αγίας Βαρβάρας

    Νίκος Σαράντης Αγίων Αναργύρων-Καματερού

    Νίκος Ζενέτος Ιλίου

    Σταύρος Κασιμάτης Κορυδαλλού

    Κώστας Ασκούνης Καλλιθέας

    Πέτρος Φιλίππου Σαρωνικού

    Ανδρέας Ευθυμίου Μοσχάτου-Ταύρου

    Λουκάς Τζαννής Κερατσινίου-Δραπετσώνας

    Ηρακλής Γκότσης Νέας Ιωνίας

    Παντελής Βλασσόπουλος Ηρακλείου Αττικής

    Παντελής Ξηριδάκης Φιλοθέης-Ψυχικού

    Μαρία Ανδρούτσου Αγίου Δημητρίου

    Γιώργος Χριστόπουλος Ραφήνας-Πικερμίου

    Ανδρέας Παναγιωτόπουλος Δυτικής Αχαΐας

    Κώστας Ξηρογιάννης Ορχομενού

    Γιώργος Καπετζώνης Δωρίδος

    Θόδωρος Παπαδόπουλος Θέρμης

    Σπύρος Μπογδάνος Παξών

    Γιώργος Λαζουράς Καλαβρύτων

    Τάκης Σακελλαρίου Καλαμπάκας

Share

ΝΙΚΗ ειδε ο Σαμαρας

 

«Ο δεύτερος γύρος επικύρωσε τα πολιτικά συμπεράσματα της πρώτης Κυριακής», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς και συνεχάρη εκείνους που κέρδισαν για τη νίκη τους, αλλά και εκείνους που έχασαν, για τον αγώνα τους και διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ θα σταθεί δίπλα στους εκλεγέντες. «Η ΝΔ βγαίνει ανανεωμένη, δυνατή και υπεύθυνη», τόνισε ο κ. Σαμαράς και εξήγησε ότι βγαίνει δυνατή γιατί κέρδισε 33 νομούς έναντι έξι που θα κέρδιζε με τα ποσοστά του 2009, ανανεωμένη γιατί κερδίσε πέντε περιφέρειες, υπεύθυνη γιατί σε περιπτώσεις, όπως στην Αττική, τόλμησε να σπάσει κατεστημένα και να προτείνει νέα πρόσωπα.

Ο κ. Σαμαράς έκανε αναφορά στο ποσοστό της πρώτης Κυριακής, λέγοντας ότι το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έπεσε από τις 10,5 μονάδες των περυσινών εκλογών σε διαφορά κάτω από δύο. Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε και για την αποχή, λέγοντας ότι η κοινή γνώμη έδειξε ότι απορρίπτει τα αδιέξοδα. «Εμείς το μήνυμα το πήραμε», δήλωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Με τις προτάσεις και τις θέσεις μας θέλουμε να δώσουμε ελπίδες στον λαό. Και εκείνοι που ψήφισαν και εκείνοι που δεν ψήφισαν, ζήτησαν αλλαγή πορείας, γιατί η κυβέρνηση με την πολιτική της οδηγεί σε ασφυξία την κοινωνία και σε απόγνωση την κοινωνία». Κλείνοντας διαβεβαίωσε ότι από σήμερα η ΝΔ θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή για να ανατραπούν τα αδιέξοδα και να ανοίξει για τον λαό μας, ο δρόμος της ελπίδας.

Share

Η νύχτα των ανατροπών

Οι ανατροπές στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, που άλλαξαν χέρια και "πέρασαν" στους κ. κ. Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερα, αλλά και του Πειραιά, που "πέρασε" στον υποστηριχθέντα από την ΝΔ Βασίλη Μιχαλολιάκο, η μεγάλη νίκη του Γιάννη Σγουρού στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Αττική, καθώς και οι 8 περιφέρειες που κερδήθηκαν από τους υποψηφίους που στήριξε το ΠΑΣΟΚ έναντι 5 που κερδήθηκαν από τους υποψηφίους που στήριξε η ΝΔ, είναι τα βασικά συμπεράσματα από το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ωστόσο, η αποχή παρέμεινε εκ νέου σε πολύ υψηλά επίπεδα, πάνω από το 50%, που σημαίνει πως ένας στους δύο πολίτες "γύρισε την πλάτη" στην εκλογική διαδικασία και αυτό, προβληματίζει εντόνως όλα τα κομματικά επιτελεία, καθώς όλοι συνομολογούν ότι δείχνει την κλιμακούμενη αποστροφη της κοινωνίας προς την πολιτική των κομμάτων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το ΠΑΣΟΚ κερδίζει 8 από τις 13 Περιφέρειες, ενώ η ΝΔ τις άλλες πέντε Περιφέρειες. Στην Αττική άλλαξε δημαρχο το 90% των Δήμων

Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, με τον Αρ. Γιαννακίδη, της Αττικής με το Γιάννη Σγουρό, του Βορείου Αιγαίου με το Νάσο Γιακαλή, της Δυτικής Ελλάδας με τον Απ. Κατσιφάρα,της Κρήτης με το Σταύρο Αρναουτάκη (είχε εκλεγεί την πρώτη Κυριακή) του Νοτίου Αιγαίου με το Γιαννη Μαχαιρίδη (είχε εκλεγεί την πρώτη Κυριακή) της Πελοποννήσου με τον Πέτρο Τατούλη (είχε υποστηριχθεί και από τον ΛΑΟΣ) και της Στερεάς Ελλάδος με τον Κλέαρχο Περγαντά.

Η ΝΔ κερδίζει τη Δυτική Μακεδονίαμε το Γ. Δακή, την Ήπειρο με τον Αλ. Καχριμάνη (είχε υποστηριχθεί και από τον ΛΑΟΣ), τη Θεσσαλία με τον Κ. Αγοραστό, των Ιονίων Νήσων με το Σπ. Σπύρου (είχε υποστηριχθεί και από τον ΛΑΟΣ) και της Κεντρικής Μακεδονίας με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Οι 6 από τους εκλεγέντες περιφερειάρχες είναι σήμερα και μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2011 Νομάρχες, οπότε θα αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα: Πρόκειται για τους κ. κ. Γιάννη Σγουρό, Γιώργο Δακή, Αλέξανδρο Καχριμάνη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Γιάννη Μαχαιρίδη και Κλέαρχο Περγαντά. «Η σημερινή νίκη του συνδυασμού "Αττική, με έργο πάμε μπροστά" είναι πάνω από όλα νίκη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, νίκη των πολιτών της Αττικής, όλης της Αττικής, αυτών που μας ψήφισαν και αυτών, που ψήφισαν στον πρώτο και δεύτερο γύρο άλλους συνδυασμούς.

Η ευθύνη μας απέναντί τους είναι μεγάλη και μπορώ να πω μεγαλύτερη απέναντι σ΄αυτούς, που δεν μας προτίμησαν», δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, από το κτίριο της Νομαρχίας. «Φίλες και φίλοι από απόψε οι πολίτες της Αθήνας κρατούν τις τύχες της πόλης στα χέρια τους. Τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Αθήνα». Με αυτά τα λόγια ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος, που από νωρίς το βράδυ, είχε συρρεύσει στο εκλογικό του κέντρο, στην πλατεία Κλαυθμώνος. Καλή επιτυχία και δύναμη να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο, που τον περιμένει, ευχήθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, στον νέο, Γιώργο Καμίνη.

Ιστορική χαρακτήρισε τη νίκη του συνδυασμού του στο Δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης και είπε ότι ανήκει σε όλη την πόλη γιατί δεν εκκολάφθηκε σε κομματικούς διαδρόμους, αλλά χτίστηκε από όλους. «Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά ποτέ δεν ήμουν περισσότερο αισιόδοξος» τόνισε. Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Γκιουλέκας χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο Δήμο Θεσσαλονίκης οριακό και ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων. «Ο σοφός λαός μας δικαίωσε. Σήμερα η Μακεδονία μίλησε, η Μακεδονία ψήφισε, περιφερειάρχη όλων των Μακεδόνων», δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που εκλέγεται περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Να λάβει το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες κάλεσε τον Π. Ψωμιάδη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μάρκος Μπόλαρης και σημείωσε: «Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες για την ανάπτυξη της περιφέρειας».

 Επιδίωξή πρωταρχική θα είναι να διευρύνουμε την δημοτική πλειοψηφία, δήλωσε ο κ. Βασ. Μιχαλολιάκος, που εκλέγεται δήμαρχος Πειραιά και χαιρέτισε την πρωτοβουλία του Γιάννη Μίχα να τον επισκεφτεί για να τον συγχαρεί και να τον διαβεβαιώσει ότι "μαζί θα πολεμήσουμε". Από την πλευρά του, ο κ. Μίχας έκανε λόγο για "δήμαρχος μειοψηφία", σημειώνοντας ωστόσο ότι «αυτό δεν αμφισβητεί ουδόλως τη νίκη του κ. Μιχαλολιάκου». Πρέπει όμως να προβληματίσει όλους μας και κυρίως εμάς τους Πειραιώτες που περισσότερο από κάθε άλλη πόλη έχουμε ανάγκη την ενότητα των δυνάμεών μας» τόνισε ο κ. Μίχας. «Σήμερα νίκησαν οι πολίτες, όλοι οι πολίτες. Σήμερα νίκησε ο Καλλικράτης. Σήμερα νίκησε το καινούργιο, η ελπίδα, το όραμα που η Νέα Πελοπόννησος φέρνει μαζί της. Η υπέρβαση που εδώ και καιρό είχανε κάνει οι πολίτες, αποτυπώθηκε σήμερα στην μεγάλη μας νίκη», ανέφερε Πέτρος Τατούλης, που εκλέγεται Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Share

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ Β' ΓΥΡΟΥ

Πολλοί ειναι οι ανεξαρτητοι συνδυασμοι στο δευτερο γυρο των εκλογων παρα το δίλλημα που εβαλε ο πρωθυπουργος.

Συγκεκριμένα, σε 159 από τις αναμετρήσεις (ποσοστό 72%) συμμετέχουν ανεξάρτητοι συνδυασμοί, ενώ στις 32 κατηγορίες αναμετρήσεων που προκύπτουν από τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών πρώτη και με διαφορά είναι η κατηγορία όπου τη «μάχη» του β΄ γύρου δίνουν δύο ανεξάρτητοι συνδυασμοί. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται 57 δήμοι έναντι 42 στην κατηγορία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, 31 ΠΑΣΟΚ εναντίον ανεξάρτητου συνδυασμού και 20 ΝΔ εναντίον ανεξάρτητου συνδυασμού.

Παράλληλα από τους 221 Δήμους της χώρας που οδηγούνται σε β’ γύρο, στους 121 (ποσοστό 58,3% επί του συνόλου) την κούρσα οδηγούν ανεξάρτητοι δήμαρχοι, εκ των οποίων οι 13 προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, οι 9 από τη ΝΔ και 2 από τη ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Υποψήφιοι δήμαρχοι που έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ήρθαν πρώτοι σε 56 δήμους έναντι 42 όπου κέρδισαν οι αντίστοιχοι της ΝΔ, ενώ σε δύο δήμους νικητές αναδείχθηκαν υποψήφιοι του ΣΥΝ.


ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


1) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: 57
2) ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: 42
3) ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: 31
4) ΝΔ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: 20
5) ΠΑΣΟΚ/Δ.Α.-ΝΔ: 10
6) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚ: 9
7) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚ: 8
8) ΠΑΣΟΚ/Δ.Α./ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΝΔ: 5
9) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΔ: 3
10) ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ/Δ.Α.: 3
11) ΝΔ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚ: 3
12) ΠΑΣΟΚ/Δ.Α.-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: 2
13) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΔ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚ: 2
14) ΠΑΣΟΚ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΔ: 2
15) ΠΑΣΟΚ/ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ/Δ.Α – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: 1
16) ΠΑΣΟΚ/Δ.Α.-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1
17) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΣΥΝ/Δ.Α.: 1
18) ΝΔ/ΛΑΟΣ - ΠΑΣΟΚ/Δ.Α./ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1
19) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ/Δ.Α.- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: 1
20) ΠΑΣΟΚ/ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΝΔ: 1
21) ΠΑΣΟΚ/Δ.Α.- ΝΔ: 1
22) ΠΑΣΟΚ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ/Δ.Α: 1
23) Δ.Α. – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: 1
24) ΚΚΕ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: 1
25) ΣΥΝ/Δ.Α. – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: 1
26) ΠΑΣΟΚ – ΣΥΝ/Δ.Α: 1
27) ΠΑΣΟΚ – ΣΥΝ/ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1
28) ΝΔ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΔ: 1
29) ΝΔ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΔ: 1
30) ΠΑΣΟΚ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ/Δ.Α.: 1
31) ΠΑΣΟΚ/Δ.Α. – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΔ: 1
32) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ/Δ.Α.: 1


Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 221 ΔΗΜΟΥΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ KAI TA  ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ Α΄ΓΥΡΟΥ


1) AΓΙΑΣ: Aντώνης Γκουνταράς (ΠΑΣΟΚ):47,50% – Βασίλης Koυτσαντάς (ΝΔ): 28,08%
2) AΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Βασίλειος Γιαννακόπουλος (ΠΑΣΟΚ): 33,15% - Bασίλειος Ζορμπάς (ΝΔ): 25,86%
3) AΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Mαρία Ανδρούτσου (ΠΑΣΟΚ – ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ) 19,1%– Νικόλαος Λαζαρόπουλος (ΝΔ): 17,38%
4) ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Παύλος Μοσχολιός (ΠΑΣΟΚ – ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ) 48,29%– Δημήτριος Σταμάτης (ΝΔ): 39,30%
5) ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ – ΛΑΟΣ): 34,97% - Γιώργος Καμίνης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ): 28,38%
6) ΑΙΓΑΛΕΩ: Δημήτριος Καλογερόπουλος (ΝΔ): 35,74% - Χρήστος Καρδαράς (ΠΑΣΟΚ): 35,19%
7) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Δημήτριος Καλογερόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 40,76% - Ευστάθιος Θεοδωρακόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 34,67%
8) ΑΙΓΙΝΑΣ: Θεοδόσιος Σακκιώτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,18% – Παναγιώτης Γρηγορόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,00%
9) AKTIOY – BONITΣAΣ: Γεώργιος Αποστολάκης (ΠΑΣΟΚ): 36,42% - Νικόλαος Σολδάτος (ΝΔ): 35,30%
10) ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Φώτιος Δημητριάδης (ΝΔ): 46,38% - Χαράλαμπος Γκιόνογλου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 43,06%
11) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ευάγγελος Λαμπάκης (ΝΔ): 36,34% - Γεώργιος Αλεξανδρής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 25,53%
12)ΑΛΙΑΡΤΟΥ: Χρήστος Αγγέλου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 49,85% - Αλέξανδρος Βίτσης (ΠΑΣΟΚ): 43,22%
13) ΑΛΙΜΟΥ: Αθανάσιος Ορφανός (ΠΑΣΟΚ): 46,13% - Νικόλαος Τσαμπαρλής (ΝΔ): 29,45%
14) AΛΜΥΡΟΥ: Χρήστος Βούλγαρης (ΝΔ): 48,66% - Ευάγγελος Χατζηκυριάκος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 42,65%
15) ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Δημήτριος Πασόης (ΠΑΣΟΚ): 37,28% - Πέτρος Ζερβής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,64%
16) ΑΜΟΡΓΟΥ: Νικήτας Ρούσσος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 41,27% - Νικόλαος Φούστέρης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 40,42%
17) ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Ιωακείμ Ιωσιφίδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 47,43% - Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης (ΠΑΣΟΚ): 43,92%
18) ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ: Θεόδωρος Ντούρος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 31,97% - Ιωάννης Γρίβας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 23,43%
19) ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ: Γεώργιος Βογιατζής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,17% - Kωνσταντίνος Μέλιτος (ΝΔ): 29,45%
20) ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ: Γεώργιος Παναγιωτόπουλος (ΠΑΣΟΚ): 38,55 – Δημήτριος Αρβανίτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 29,25%
21) ΑΝΔΡΟΥ: Ιωάννης Γλύνος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 41,12% - Θεοδόσιος Σουσούδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 36,49%
22) ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ: Ιωάννης Λεβεντάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 46,95% - Νικόλαος Μοριανός (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 40,02%
23) ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Σωκράτης Κεφαλογιάννης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 48,15% - Ιωάννης Δραμουντάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 43,24%
24) ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ: Χαράλαμπος Κουκιανάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 48,32% - Γρηγόρης Μαρκάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 43,52%
25) ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ: Δημήτριος Καμπόσος (ΝΔ): 49,26% - Γεώργιος Αναγνώστου (ΠΑΣΟΚ – ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 34,61%
26) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: Χρήστος Πάχτας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 41,64% - Mιχαήλ Βλαχόπουλος (ΠΑΣΟΚ): 36,85%
27) ΑΡΡΙΑΝΩΝ: Μεμέτ Αλήτ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 42,58% - Σερήφ Ιμπραήμ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 30,65%
28) ΑΡΤΑΙΩΝ: Γεώργιος Παπαβασιλείου (ΝΔ): 33,32% - Ιωάννης Παπαλέξης (ΠΑΣΟΚ): 32,69%
29) ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ: Εμμανουήλ Κοκοσάλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 41,09% - Ρούσσος Κυπριωτάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 35,24%
30) ΑΧΑΡΝΩΝ: Παναγιώτης Φωτιάδης (ΠΑΣΟΚ): 21,16% - Σωτήριος Ντούρος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 19,29%
31) ΒΑΡΗΣ- ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Γρηγόριος Κασιδόκωστας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ) – Γρηγόριος Κωνσταντέλλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 20,55%
32) ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ: Θεόδωρος Λαμπρόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 37,35% – Αννίβας Παπασωτηρίου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 27,73%
33) ΒΕΡΟΙΑΣ: Λάζαρος Τσαβδαρίδης (ΝΔ): 45,60% – Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη (ΠΑΣΟΚ): 43,04%
34) ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ: Αγγελική Μήκα (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 30,72% - Δημήτριος Καλαιτζής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 26,15%
35) ΒΟΙΟΥ: Παναγιώτα Ορφανίδου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 29,45% - Χρήστος Ζευκλής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 29,08%
36) ΒΟΛΒΗΣ: Δημήτριος Γαλαμάτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 48,31% - Άγγελος Φραντζής (ΣΥΝ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 46,59%
37) ΒΟΛΟΥ: Παναγιώτης Σκοτινιώτης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ): 37,85% - Ζέττα Μακρή (ΝΔ): 35,93%
38) ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (ΝΔ): 40,73% - Ξενοφών Μανιατογιάννης (ΠΑΣΟΚ): 28,71%
39) ΒΥΡΩΝΟΣ: Νικόλαος Χαρδαλιάς (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 47,08% - Παναγιώτης Κόνσουλας (ΠΑΣΟΚ): 23,83%
40) ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Κυριάκος Τσίρος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 36,92% - Θεόδωρος Τούντας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 27,35%
41) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ: Δημήτριος Γαλλίκας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 48,26% - Μιχαήλ Γκούζιας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 42,06%
42) ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): 29,60% - Κωνσταντίνος Κόκορης (ΠΑΣΟΚ): 26,84%
43) ΓΟΡΤΥΝΑΣ: Νικόλαος Σχοιναράκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 25,92% - Κωνσταντίνος Κοκολάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ- ΠΑΣΟΚ): 19,68%
44) ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ: Παρασκευάς Παρασκευόπουλος (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 32,92% – Ιωάννης Γιαννόπουλος (ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ): 29,26%
45) ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ: Μιχαήλ Σταυριανουδάκης (ΝΔ): 37,27% - Εμμανουήλ Σταυρακάκης (ΠΑΣΟΚ): 21,60%
46) ΔΕΛΤΑ: Νικόλαος Γιουτίκας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 32,04% - Σπυρίδων Σταματάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 31,30%
47) ΔΕΛΦΩΝ: Νικόλαος Φουσέκης (ΝΔ): 48,87% - Απόστολος Καραχάλιος (ΠΑΣΟΚ): 35,22%
48) ΔΕΣΚΑΤΗΣ: Νικόλαος Μίγκας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 24,44% - Δημήτριος Καραστέργιος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 24,16%
49) ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Χρήστος Τοκαμάνης (ΝΔ): 45,08% - Παρασκευάς Πατσουρίδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 35,49%
50) ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Ιωάννης Καλαφατέλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 44,17% - Αβραάμ Πασιπουλαρίδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 26,35%
51) ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΟΥ: Γεώργιος Παπαθανασίου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 29,27% - Κωνσταντίνος Δημόπουλος (ΝΔ): 28,48%
52) ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ: Ιωάννης Μπουροδήμος (ΠΑΣΟΚ): 48,99% - Γεώργιος Ψαθάς (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 31,40%
53) ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΟΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ: Ιωάννης Πατσαντάρας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 47,90% - Ευαγγελία Γρανιτσιώτη (ΠΑΣΟΚ): 42,56%
54) ΔΟΜΟΚΟΥ: Στυλιανός Σύρος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,70% - Δημήτριος Τζιάχρηστας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,49%
55) ΔΟΞΑΤΟΥ: Αναστάσιος Χατζηλαζάρου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 48,22% - Φώτιος Καλογήρου (ANEΞΑΡΤΗΤΟΣ): 47,67%
56) ΔΡΑΜΑΣ: Θωμάς Μαργαρίτης (ΝΔ): 37,88% - Κυριάκος Χαρακίδης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 26,78%
57) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ: Ιωάννης Μαραμπέας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 39,23% - Δημήτριος Γιαννημάρας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 28,50%
58) ΔΩΔΩΝΗΣ: Κωνσταντίνος Κατσανάκης (ΠΑΣΟΚ): 29,03% - Ιωάννης Μπάρκας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 26,53%
59) EΔΕΣΣΑΣ: Ιωάννης Σόντρας (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 47,30% - Δημήτριος Γιάννου (ΝΔ): 46,31%
60) ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Γεώργιος Πασχόπουλος (ΠΑΣΟΚ): 46,21% - Χρήστος Καραγιάννης (ΝΔ): 44,91%
61) ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Γεώργιος Αμπατζόγλου (ΣΥΝ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ):38,85% - Bασίλειος Τόλης (ΠΑΣΟΚ): 35,88%
62) EΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χρήστος Κορτζίδης (ΣΥΝ – ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ): 29,84% - Ιωάννης Κωνσταντάτος (ΠΑΣΟΚ): 21,24%
63) ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ: Βασίλειος Κεσεντζής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 46,93% - Eυάγγελος Καλαθάς (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 46,83%
64) EOΡΔΑΙΑΣ: Παρασκευή Βρυζίδου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 38,93% - Λάζαρος Λωτίδης (ΠΑΣΟΚ): 29,77%
65) ΕΥΡΩΤΑ: Ιωάννης Γρυπιώτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 48,40% - Φίλιππος Πηλιούρας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 41,97%
66) ΖΑΓΟΡΑ - ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ: Γεώργιος – Απόστολος Αντώνογλου - Κασσαβέτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 47,04% - Κωνσταντίνος Λεβέντης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 44,14%
67) ΖΑΓΟΡΙΟΥ: Βασίλειος Σπύρου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 36,57% - Γαβριήλ Παπαναστασίου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,70%
68) ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στυλιανός Μποζίκης (ΠΑΣΟΚ – ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 44,73% - Aντώνιος Αντίοχος – Μπαλιάκρας: (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 27,61%
69) ΖΑΧΑΡΩΣ: Πανταζής Χρονόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 45,53% - Κωνσταντίνος Χρονόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 23,71%
70) ΖΗΡΟΥ: Δημήτριος Γιόλδασης (ΝΔ): 47,87% - Γεώργιος Ζυγούρης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,70%
71) ΖΙΤΣΑΣ: Αθανάσιος Βλέτσας (ΝΔ): 35,44% - Δημήτριος Ρογκότης (ΠΑΣΟΚ): 29,41%
72) ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Ιωάννης Καζάκος (ΝΔ): 32,25% - Κωνσταντίνος Καλλίρης (ΠΑΣΟΚ): 24,10%
73) ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Γεώργιος Κάτσινος (ΠΑΣΟΚ): 49,31% - Βασίλειος Γιόγιακας (ΝΔ): 44,01%
74) ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ: Ιωάννης Αναγνώστου (ΝΔ): 26,21% - Βασίλειος Βαλασσόπουλος (ΠΑΣΟΚ): 25,93%
75) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Επαμεινώνδας Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): 22,86% - Παντελεήμων Βλασσόπουλος (ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 22,32%
76) ΘΑΣΟΥ: Ελευθέριος Μερέσης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 25,05% - Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 22,84%
77) ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ: Ιωάννης Αλεξανδρής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,78% - Ιωάννης Μαυρομάτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,56%
78) ΘΕΡΜΟΥ: Θεόδωρος Πορφύρης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 49,30% - Σπυρίδων Κωνσταντάρας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 48,17%
79) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κώστας Γκιουλέκας (ΝΔ): 37,91% - Γιάννης Μπουτάρης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 33,58%
80) ΘΗΒΑΙΩΝ: Σπυρίδων Νικολάου (ΝΔ): 39,08% - Νικόλαος Σβίγγος (ΠΑΣΟΚ): 28,76%
81) ΙΑΣΜΟΥ: Κυριάκος Αμούτζας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 39,03% - Ισμέτ Καδή (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 35,82%
82) ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Παναγιώτης Κατσούλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ- ΠΑΣΟΚ): 23,04% - Γεώργιος Πρεβεζάνος (ΝΔ): 22,99%
83) ΙΘΑΚΗΣ: Αθανάσιος Λιβιτσάνης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 34,22% - Ιωάννης Κασσιάνος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 26,62%
84) ΙΚΑΡΙΑΣ: Χριστόδουλος Σταυρινάδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 45,17% - Στυλιανός Σταμούλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 43,92%
85) ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Ζάχος Χριστοφής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 28,60% - Ηλίας Πέτσης (ΠΑΣΟΚ): 26,11%
86) ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Φίλιππος Φίλιος (ΠΑΣΟΚ – ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 44,30% - Νικόλαος Γκόντας (ΝΔ): 43,14%
87) ΚΑΒΑΛΑΣ: Κωνσταντίνος Σιμιτσής (ΠΑΣΟΚ): 36,30% - Θεόδωρος Καλλιοντζής (ΝΔ): 35,32%
88) ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Αντώνιος Καμπάκας (ΠΑΣΟΚ): 30,06% - Σπυρίδων Τζόκας (ΣΥΝ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 26,88%
89) ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Γεώργιος Λαζουράς (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ- ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 47,67% - Χρήστος Παπαδάτος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 47,06%
90) ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Θεοδόσιος Μπακογλίδης (ΠΑΣΟΚ): 48,69% - Βασίλειος Τριανταφυλλίδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 22,92%
91) ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: Δημήτριος Σακελλάριου (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 48.47% - Βύρων Μπούτινας (ΝΔ): 46,38%
92) ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Κωνσταντίνος Ασκούνης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ):47,27% - Δημήτριος Κάρναβος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ):25,77%
93) KAΛΥΜΝΙΩΝ: Δημήτριος Διακομιχάλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 41,40% - Γεώργιος Ρούσσος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 32,24%
94) ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ: Γεώργιος Δερμιτζάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 36,82% - Γεώργιος Ζουριδάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 30,20%
95) ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κωνσταντίνος Παπαλός (NΔ): 30,80% - Δομήνικος Βερίλλης (ΠΑΣΟΚ): 26,38%
96) ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Μιχαήλ Χανιώτης (ANEΞΑΡΤΗΤΟΣ): 36,82% - Ηλίας Λάμπρος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 25,82%
97) ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: Βασίλειος Παπαγιάννης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 39,72% - Κωνσταντίνος Καπούλας (ΝΔ): 29,84%
98) ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 36,47% - Κωνσταντίνος Λιάντσης (ΝΔ): 33,99%
99) ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ: Χρήστος Χασιάκος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 35,91% - Mαρίνος Γαρνέλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 29,79%
100) ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Λουκάς Τζανής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 35,19% - Αλέξανδρος Χρυσός (ΠΑΣΟΚ): 23,82%
101) ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Γιάννης Τρεπεκλής (ΝΔ): 34,27% - Αλέξανδρος – Χρήστος Αυλωνίτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 28,10%
102) ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Αλέξανδρος Παρίσης (ΝΔ): 37,27% - Mάρκος Κοτσιλίνης (ΠΑΣΟΚ): 35,08%
103) ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Νικόλαος Χιωτάκης (ΝΔ): 39,66% - Βασίλειος Βάρσος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 18,12%
104) ΚΙΛΕΛΕΡ: Ρίζος Κοιμήτσας (ΠΑΣΟΚ): 41,62% - Αθανάσιος Κοκκινούλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 36,61%
105) KIΛΚΙΣ: Ευάγγελος Μπαλάσκας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 47,66% - Δημήτριος Τερζίδης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 24,80%
106) KIΣΣΑΜΟΥ: Γεώργιος Μυλωνάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 37,63% - Ευφροσύνη Σκουλάκη (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 32,17%
107) ΚΟΖΑΝΗΣ: Λάζαρος Μαλούτας (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 44,11% - Άννα Νανοπούλου (ΝΔ): 36,65%
108) ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Γεώργιος Πετρίδης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 44,35% - Δημήτριος Κοτσάκης (ΝΔ): 31,32%
109) ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Παναγιώτης Γαργάλας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 43,52% - Ανδρέας Παπασπύρου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 28,96%
110) ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ: Δημήτριος Χατζηβρέττας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 31,74% - Ευστάθιος Λαφαζανίδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 23,71%
111) ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Αλέξανδρος Πνευματικός (ΠΑΣΟΚ): 46,48% - Κωνσταντίνος Γιώτης (ΝΔ): 36,38%
112) ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Δημήτριος Θωμάς (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 31,80% - Δημήτριος Παπαναστασίου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 23,66%
113) ΚΩ: Κωνσταντίνος Καισερλής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 42,10% - Γεώργιος Κυρίτσης (ΠΑΣΟΚ): 36,90%
114) ΛΑΓΚΑΔΑ: Ιωάννης Καραγιάννης (ΝΔ): 40,34% - Ιωάννης Αναστασιάδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 26,80%
115) ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: Κωνσταντίνος Τζανακούλης (ΝΔ): 42,69% - Ιωάννης Σάπκας (ΠΑΣΟΚ): 33,61%
116) ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: Δημήτριος Λουκάς (ΠΑΣΟΚ): 36,93% - Κωνσταντίνος Λεβάντης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 29,80%
117) ΛΕΒΑΔΕΩΝ: Νικόλαος Παπαγγελής (ΠΑΣΟΚ): 39,27% - Δημήτριος Τσιφής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 29,75%
118) ΛΕΡΟΥ: Μιχαήλ Κόλιας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 39,34% - Τιμόθεος Κωττάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 36,55%
119) ΛΕΣΒΟΥ: Αριστείδης Χατζηκομνηνός (ΝΔ): 29,63% - Δημήτριος Βουνάτσος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 26,30%
120) ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Κωνσταντίνος Αραβανής (ΠΑΣΟΚ): 37,45% - Ξενοφώντας Βεργίνης (ΝΔ): 28,17%
121) ΛΗΜΝΟΥ: Αντώνιος Χατζηδιαμαντής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 42,25% - Αθανάσιος Σκαμάγκης (ΝΔ): 22,31%
122) ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ: Δημήτριος Τσιαντής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 48,90% - Δημήτριος Τουλιάς (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 30,61%
123) ΛΟΚΡΩΝ: Νικόλας Λιόλιος (ΠΑΣΟΚ): 39,52% - Ευστάθιος Αγγελούσης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ - ΝΔ): 35,30%
124) ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΟΡΩΝ: Γεώργιος Γκιόνης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,80% - Κωνσταντίνος Λογοθέτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 24,34%
125) ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ: Νικόλαος Τζιβελέκας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 42,59% - ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,14%
126) ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ: Κωνσταντίνος Μαμουλάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ –ΠΑΣΟΚ): 48,20% - Γεώργιος Ζερβός (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 23,84%
127) ΜΑΝΔΡΑΣ: Ιωάννα Κριεκούκη (ΠΑΣΟΚ): 39,31% - Γεώργιος Δρίκος (ΝΔ): 36,79%
128) ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ –ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Ανέστης Ψαρρός (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 43,01% - Ιωάννης Περήφανος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 41,75%
129) ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ: Ιορδάνης Λουίζος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 39,72% - Βασίλειος Τζιλάβης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 35,40%
130) MAΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ: Σωτήριος Μεθενίτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 42,40% - Νικόλαος Σουρμπάτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 38,12%
131) ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ: Γεώργιος Πιλιλίτσης (ΠΑΣΟΚ): 40,46% - Ηλίας Ιωαννάκης (ΠΑΣΟΚ): 30,12%
132) ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Σπυρίδων Τσιριγώτης (ΠΑΣΟΚ): 42,34% - Παναγιώτης Μπούρας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,46%
133) ΜΕΓΑΡΕΩΝ: Ιωάννης Μαρινάκης (ΝΔ): 36,45% - Δημήτριος Στρατιώτης (ΠΑΣΟΚ): 30,48%
134) ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Ευστάθιος Αναστασόπουλος (ΝΔ): 42,08% - Νικόλαος Τζώρτζης (ΠΑΣΟΚ): 37,80%
135) ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ: Μιλτιάδης Καρπέττας (ΠΑΣΟΚ): 39,24% - Δημήτριος Τζίτζιφας (ΝΔ): 37,86%
136) ΜΗΛΟΥ: Αντώνιος Νίνος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,56% - Γεράσιμος Δαμουλάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 30,71%
137) ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ: Ζαχαρίας Καλογεράκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 49,23% - Χαράλαμπος Γιαννόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 48,54%
138) ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ: Ανδρέας Ευθυμίου (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 28,81% - Bασίλειος – Πέτρος Σπανάκης (ΝΔ): 20,80%
139) ΜΥΚΗΣ: Μουσταφά Αγκά (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 30,09% - Moυσταφά Τζουκάλ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 27,88%
140) ΜΥΚΟΝΟY: Αθανάσιος Κουσαθανάς - Μέγας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 41,69% - Ανδρέας Φιορεντίνος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,88%
141) ΜΩΛΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Σεραφείμ Αντωνίου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 37,39% - Ευάγγελος Τετριμίδας (ΠΑΣΟΚ): 34,82%
142) ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Εμμανουήλ Μαργαρίτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ- ΝΔ): 44,29% - Νικόλαος Μαράκης (ΠΑΣΟΚ): 43,07%
143) ΝΑΟΥΣΑΣ: Αναστάσιος Καραμπατζός (ΠΑΣΟΚ): 43,02% - Ιλία Ιωσιφίδου – Αποστόλου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 25,12%
144) ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: Αθανάσιος Παπαθανάσης (ΝΔ): 33,86% - Ιωάννης Μπουλές (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,26%
145) ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Παναγιώτης Γεώργιος Αναγνωσταράς (ΝΔ): 41,60% - Aναστάσιος Σαλεσιώτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 24,51%
146) ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Ιωάννης Χαραλάμπους (ΠΑΣΟΚ): 35,74% - Ηρακλής Γκάτσης (ΣΥΝ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 18,88%
147) ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ: Δαμιανός Ιορδανίδης (ΝΔ): 38,32% - Κωνσταντίνος Σγουρής (ΠΑΣΟΚ): 32,62%
148) ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταύρος Τζουλάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ- ΠΑΣΟΚ): 43,52% - Ευστάθιος Κούπας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 14,17%
149) ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ: Γεώργιος Ιωακειμίδης (ΠΑΣΟΚ –ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ): 40,26% - Στυλιανός Λογοθέτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 24,47%
150) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ: Ιωάννης Κόκλας (ΝΔ): 38,01% - Ευστάθιος Γιαννούλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 31,18%
151) ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ: Νικόλαος Φουρτούνας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 37,39% - Απόστολος Αρέθας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 28,93%
152) ΞΑΝΘΗΣ: Μιχαήλ Στυλιανίδης (ΝΔ): 48,32% - Χρήστος Πούλιος (ΠΑΣΟΚ): 35,89%
153) ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Πυθαγόρας Σαμαράς (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 49,38% - Ιωάννης Λύτρας (ΠΑΣΟΚ): 42,16%
154) ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Δημήτριος Σκούρας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 45,49% - Αντώνιος Κλαδούχος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 43,81%
155) ΟΙΧΑΛΙΑΣ: Φίλιππος Μπάμης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 48,16% - Eλένη Καραθανάση – Αλειφέρη (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΝΔ): 47,34%
156) ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Δημήτριος Μουζάς (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 34,78% - Ελεύθεριος Χαμαλίδης (ΠΑΣΟΚ): 34,31%
157) ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: Νικόλαος Μπάτος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 34,42% - Δημήτριος Σαραμάντος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 23,72%
158) ΩΡΩΠΟΥ: Κωνσταντίνος Λίτσας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 27,37% - Ιωάννης Οικονομάκος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 19,62%
159) ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Δημήτριος Μαραβέλιας (ΝΔ): 37,38% - Δημήτριος Τσατσαμπάς (ΠΑΣΟΚ): 29,18%
160) ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Γεώργιος Κουράσης (ΝΔ): 35,71% - Ευστάθιος Ανδρεόπουλος (ΠΑΣΟΚ): 23,35%
161) ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ: Παναγιώτης Δαικούδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 30,77% - Αριστείδης Αραμπατζής (ΝΔ): 30,72%
162) ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Αθανάσιος Ζεμπίλης (ΝΔ): 47,88% - Χρήστος Παγώνης (ΠΑΣΟΚ): 34,39%
163) ΧΑΝΙΩΝ: Εμμανουήλ Σκουλάκης (ΠΑΣΟΚ): 39,44% - Γρηγόριος Αρχοντάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 26,32%
164) ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Ανδρέας Κεχαγιόγλου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 42,79% - Γεώργιος Χριστόπουλος (ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 39,15%
165) ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: Ελένη Λαϊτσου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 37,25% - Νικόλαος Αντωνάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 25,31%
166) TANAΓΡΑΣ: Ευάγγελος Γεωργίου (ΠΑΣΟΚ): 49,93% - Παναγιώτης Κυριάκου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 38,91%
167) TEMΠΩΝ: Κωνσταντίνος Κολλάτος (ΠΑΣΟΚ): 40,97% - Γεώργιος Σεληγκούνας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 22,98%
168) ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ: Μιχαήλ Ταμήλος (ΝΔ): 43,53% - Χρήστος Λάππας (ΠΑΣΟΚ): 39,41%
169) ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ιωάννης Σμυρνιώτης (ΝΔ): 38,37% -Δημήτριος Παυλής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 26,17%
170) ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ: Κωνσταντίνος Κόλλιας (ΝΔ): 48,95% - Δημήτριος Σωτηρόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 44,96%
171) ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Νικόλαος Μαλακός (ΠΑΣΟΚ): 33.69% - Νασούλιας Νασίκας (ΝΔ): 33,24%
172) ΦΑΙΣΤΟΥ: Γεώργιος Αρμουτάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 38,11% - Μαρία Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΠΑΣΟΚ): 32,62%
173) ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ: Κωνσταντίνος Οικονόμου (ΠΑΣΟΚ): 27,09% - Aθανάσιος Ζιώγκος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 25,16%
174) ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Eυάγγελος Μπαλατσός (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 29,16% - Αριστομένης Καραχάλιος (ΠΑΣΟΚ): 25,64%
175) ΦΙΛΟΘΕΗΣ –ΨΥΧΙΚΟΥ: Παντελής Χαρόκοπος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 24,34% - Παντελής Ξυριδάκης (ΣΥΝ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 21,50%
176) ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Ιωάννης Βοσκόπουλος (ΝΔ): 41,96% - Αιμίλιος Ασπρίδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 30,65%
177) ΦΥΛΗΣ: Χρήστος Παππούς (ΝΔ): 34,90% - Δημήτριος Μπουραϊμης (ΠΑΣΟΚ): 34,47%
178) ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Ιωάννης Τσάβαρης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 31,62% - Σπυρίδων Σοφράς (ΠΑΣΟΚ): 22,33%
179) ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ: Γεώργιος Χανός (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 49,09% - Χρυσάνθη Μόραλη – Αντωνάκη (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 31,60%
180) ΣΑΜΟΥ: Στυλιανός Θάνος (ΠΑΣΟΚ): 40,55% - Nικόλαος Κατρακάζος (ΝΔ): 37,27%
181) ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: Βασίλειος Κωνσταντόπουλος (ΠΑΣΟΚ): 44,06% - Μενέλαος Μακρυγιάννης (ΝΔ): 26,31%
182) ΣΕΡΙΦΟΥ: Αντώνιος Αντωνάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 46,14% – Αλέξανδρος Λιβανίου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 44,51%
183) ΣΕΡΡΩΝ: Πέτρος Αγγελίδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 34,07% - Θεόδωρος Μηλίδης (ΝΔ): 29,66%
184) ΣΙΘΩΝΙΑΣ: Ιωάννης Τζίντζιος (ΝΔ): 41,82% - Βαρσάμης Γιοβανούδας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 18,47%
185) ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Σπυρίδων Σταματόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 36,55% - Χρήστος Ζαχαρίας (ΝΔ): 30,42%
186) ΣΙΝΤΙΚΗΣ: Απόστολος Καρύδας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 47,52% - Αθανάσιος Σπάσης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 31,81%
187) ΣΚΙΑΘΟΥ: Δημήτριος Πρεβεζάνος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 40,70% - Νικόλαος Πλωμαρίτης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 38,75%
188) ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Χρήστος Βασιλούδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 34,07% - Γεώργιος Μιχελής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 28,79%
189) ΣΚΥΔΡΑΣ: Ιορδάνης Τζαμτζής (ΝΔ): 37,82% - Γεώργιος Χοϊδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 34,37%
190) ΣΚΥΡΟΥ: Μιλτιάδης- Μιχαήλ Χατζηγιαννάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 44,66% - Δημήτριος Αγγελής (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 28,56%
191) ΣΟΥΛΙΟΥ: Σταυρούλα Μπραϊμη – Μπότση (ΠΑΣΟΚ): 45,08% - Αθανάσιος Παππάς (ΝΔ): 35,77%
192) ΣΟΦΑΔΩΝ: Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 29,41% - Τηλέμαχος Πώποτας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 24,20%
193) ΣΠΑΡΤΗΣ: Σταύρος Αργειτάκος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 44,92% - Κωνσταντίνος Φούρκας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΝΔ): 38,49%
194) ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Χρήστος Μάρκου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,55% - Γεώργιος Κασίμης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 31,86%
195) ΣΠΕΤΣΩΝ: Ευάγγελος Κονταξάκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 38,04% - Παναγιώτης Λυράκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 34,94%
196) ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Απόστολος Γκλέτσος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 30,82% - Αλέκα Καραγεωργίου - Σχορετσανίτη (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 25,52%
197) ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Ιωάννης Δεκαβάλλας (ΠΑΣΟΚ): 46,43% - Γεώργιος Παπίτσης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,25%
198) ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Ιωάννης Φιλόσογλου (ΝΔ): 40,99% - Βασίλειος Ξουλόγης (ΠΑΣΟΚ – ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ): 38,58%
199) ΠΑΙΑΝΙΑΣ: Δημήτριος Δάβαρης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 30,81% - Ισίδωρος Μάκης (ΝΔ): 18,73%
200) ΠΑΙΟΝΙΑΣ: Αθανάσιος Λαπόρδας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,71% - Αθανασία Λιαρτσή – Σταυροπούλου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 30,39%
201) ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Αθανάσιος Ζούτσος (ΠΑΣΟΚ): 49,00% - Σπυρίδων Κωνσταντάς (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 33,83%
202) ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Δημήτριος Νικολάου (ANEΞΑΡΤΗΤΟΣ): 26,11% - Βασίλειος Ξύδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 25,79%
203) ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ: Αλεξάνδρα – Μαρίνα –Αλίκη Σωτηριάδου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ): 38,98% - Νικόλαος Καγιάογλου (ANEΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,55%
204) ΠΑΡΓΑΣ: Αντώνιος Νάστας (ΝΔ): 48,10% - Αθανάσιος Λιόλιος (ΠΑΣΟΚ): 46,59%
205) ΠΑΡΟΥ: Χρήστος Βλαχογιάννης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 43,10% - Γρηγορία Πρωτολάτη (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΠΑΣΟΚ): 40,17%
206) ΠΑΤΡΕΩΝ: Δημήτριος Κατσικόπουλος (ΠΑΣΟΚ): 35,07% - Ιωάννης Δημαράς (ΣΥΝ –ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 21,13%
207) ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ: Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 24,72% - Διαμαντής Παπαδόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 24,48%
208) ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Γιάννης Μίχας (ΠΑΣΟΚ): 29,61% - Βασίλειος Μιχαλολιάκος (ΝΔ): 23,05%
209) ΠΕΛΛΑΣ: Νικόλαος Παπανικολάου (ΠΑΣΟΚ –ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ): 47,37% – Γρηγόριος Στάμκος (ΝΔ): 47,29%
210) ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Δημήτριος Στέργιου – Καψάλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 31,34% - Εμμανουήλ Γραφάκος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 27,31%
211) ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Παντελής Ζουμπούλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 24,85% - Ιωάννης Γλύκας (ΠΑΣΟΚ): 22,40%
212) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ανδρέας Παχατουρίδης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 49,82% - Δημήτριος Κελάφας (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ - ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 14,52%
213) ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ: Στέφανος – Γαβριήλ Βλάχος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 30,23% - Θωμάς Κοτσαμπάς (ΚΚΕ): 21,59%
214) ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ιωάννης Μαλανδράκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 35,12% - Στυλιανός Νικηφοράκης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 22,05%
215) ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ: Aστέριος Ζωγράφος (ΝΔ): 37,57% - Κωνσταντίνος Μπόγδανος (ΠΑΣΟΚ): 30,31%
216) ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Χρήστος Μπαϊλης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 38,64% - Στέργιος Γιαννάκης (ΝΔ): 34,01%
217) ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: Βασίλειος Φατράλης (ΝΔ): 35,37% - Άγγελος Λύσσελης (ΠΑΣΟΚ): 35,13%
218) ΠΥΛΗΣ: Κωνσταντίνος Κουφογάζος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 32,06% - Απόστολος Παντέρας (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ): 31,21%
219) ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Δημήτριος Καφαντάρης (ΝΔ): 48,83% - Αναστάσιος Τσορώνης (ΠΑΣΟΚ): 25,61%
220) ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Κωνσταντίνος Καψάλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 44,00% - Ιωάννης Ντόντης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ): 30,57%
221) ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ: ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ): 33,50% - Χάρης Τομπούλογλου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ν.Δ): 24,00%Share

Ολοι Γκότση στη Νέα Ιωνια

Ο ένας μετά τον άλλον κινήσεις και σχηματισμοί δηλώνουν τη στήριξη τους στον υποψήφιο δήμαρχο Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση επικεφαλής της «Ενότητας για τη Νέα Ιωνία». Την ίδια ώρα ο Χαραλάμπους ψάχνει απεγνωσμένα συμμάχους, ενώ δεν λείπουν και οι προβοκάτσιες όπως αυτή στελεχών του υποψήφιου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ, που δηλώνουν εδώ και μέρες ότι «ο Χαραλάμπους τα έχει βρει με το ΚΚΕ». Μέχρι τώρα τον Ηρακλή Γκότση στηρίζουν η ΠΑΚ του Αριστείδη Χατζησαββίδη, το «Άρμα Πολιτών – Γιάννης Δημαράς», οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ να καταψηφίσουν τον Χαραλάμπους καλεί τους ψηφοφόρους της η Νέα Δημοκρατία. Τον Ηρακλή Γκότση στηρίζουν με δηλώσεις τους και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, τόσο του Νίκου Κουκουλάρη όσο και του Δ. Σακαλόγλου

ΝΔ : Καταδικαστε Χαραλαμπους

Με ανακοίνωσή της η Β5 ΝΟΔΕ της ΝΔ προτρέπει τους ψηφοφόρους να καταδικάσουν έμπρακτα την καθεστωτική, αδιαφανή, αλαζονική και παλαιοκομματικού τύπου ενάσκηση εξουσίας του εντολοδόχου της Κυβέρνησης Ιωάννη Χαραλάμπους. Η Β5 Νομαρχιακή επιτροπή καλεί τους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν μαζικά στις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέων περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών, ψηφίζοντας τον Βασίλη Κικίλια για περιφερειάρχη Αττικής, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ηχηρό μήνυμα αντίστασης και ανατροπής της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής της χρεωκοπίας, της ανεργίας και της μνημονιακής υποτέλειας στους ξένους δανειστές. Περαιτέρω όσον αφορά τις διενεργούμενες επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ν. Ιωνίας, καλούμε όλους τους Δημότες της πόλης μας και ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, να : καταδικάσουν έμπρακτα την καθεστωτική, αδιαφανή, αλαζονική και παλαιοκομματικού τύπου ενάσκηση εξουσίας του εντολοδόχου της Κυβέρνησης Ιωάννη Χαραλάμπους, ο οποίος με την οκταετή μη ενασχόληση με τα Δημοτικά πράγματα, συνέβαλε στην διαιώνιση των ήδη οξυμένων προβλημάτων της πόλης της Ν. Ιωνίας.

Εν τω μεταξύ τον Ηρακλή Γκότση στηρίζουν στη Νέα Ιωνία με δηλώσεις τους και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, τόσο του Νίκου Κουκουλάρη όσο και του Δημήτρη Σακαλόγλου

ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ

Και ο Άρης Χατζησαββίδης και το Π.Α.Κ. στο πλευρό του Ηρακλή Γκότση για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών... Συνεδρίασε  η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, εκτίμησε το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο μας και αποφάσισε ενόψει της επόμενης Κυριακής τα παρακάτω: Για το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών της 7/11/2010 κάναμε ΔΗΛΩΣΗ και θα ακολουθήσουν εκτενή άρθρα που θα επιδιώξουν να φωτίσουν όλες τις πλευρές. Αυτή την Κυριακή ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ να ψηφίσουμε Δήμαρχο, ανάμεσα στους δύο πρώτους. Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στην ΑΡΝΗΤΙΚΗ παρουσία του απερχόμενου Δημάρχου, στην Σχολή που δημιούργησε και έχουν διαπρέψει ορισμένοι μαθητές στην ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, τον... ...ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, την ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ, την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, τον ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, την ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Μάλιστα αναρτήσαμε πανό με το σύνθημα «ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ». Συνεπείς με τις αρχές μας και τις θέσεις μας, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ πιστεύουμε ότι ήρθε η στιγμή να κλείσε οριστικά ο κύκλος της παρούσας Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον κ Χαραλάμπους. ΚΑΛΟΥΜΕ όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, που είχε το συγκεκριμένο περιεχόμενο, να συμμετέχουν και να ψηφίσουν για Δήμαρχο τον Ηρακλή Γκότση. Την Κυριακή 14/11/2010 θα είμαστε παρόντες και θα δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αυτήν την μάχη. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Share

ΓΡ.ΨΑΡΙΑΝΟΣ: ΣΤΗΡΙΖΩ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ,ΚΑΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε συνέντευξή του, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στηρίζω τους άξιους και ικανούς οπουδήποτε και αν ανήκουν, αδιαφορώντας για όσα λέγονται περί δεκανικιών και άλλων τινών. Έτσι στηρίζω το Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής, το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για Δήμαρχο Γλυφάδας και το Νίκο Χαρδαλία στο Βύρωνα».

Share