Menu
A+ A A-

Ολοι με τον Μιλτιαδη

Δηλώσεις στήριξης προς τον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη έχουν εκφράσει πολιτικοί αρχηγοί, φορείς και καταξιωμένες προσωπικότητες της Γλυφάδας. Ειδικότερα:

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ρητά τη στήριξή του στον κ. Βαρβιτσιώτη επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τη μοναδική υποψηφιότητα που πραγματικά μπορεί να προσφέρει στους κατοίκους και την πόλη της Γλυφάδας.

 Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Γρηγόρης Ψαριανός με δήλωσή του ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον κ. Βαρβιτσιώτη στην προσπάθειά του για μια καλύτερη Γλυφάδα. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος με ανακοίνωση του εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του προς το Συνδυασμό «Μαζί για τη Γλυφάδα» του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Στέλιος Σφακιανάκης με ανοικτή του επιστολή προς τους Γλυφαδιώτες τους καλεί να καταδικάσουν τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Κόκκορη καθώς όπως επισημαίνει δεν έχει καθαρό ψηφοδέλτιο και ο Συνδυασμός του δεν πρεσβεύει τις αρχές και αξίες του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ. Τη στήριξη του στον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη εξέφρασε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, με τον Συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά «Άρμα Πολιτών», κ. Στάθης Παναγούλης.

Από τον Συνδυασμό «Ανάπτυξη Δημιουργία Σπονδυλίδης» 8 ιδρυτικά του στελέχη με ανακοίνωσή τους δηλώνουν αμέριστη στήριξη στον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Τα στελέχη που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι: Γιώργος Φυλακούρης, Γιάννης Σταυράκης, Μαριάννα Κιρκιλίτση, Χαρ. Χαραλαμπόπουλος, Φώφη Κανά, Κωνσταντίνα Ζερβού, Μιχάλης Ζαννιάς, Μάριος Κατσαντώνης.

Στο «πλευρό» του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη βρίσκεται ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο οποίος είναι από τις ξεχωριστές προσωπικότητες της Γλυφάδας και ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τη στήριξή του ο κ. Χριστοφιλέας εξέφρασε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο εκλογικό κέντρο του κ. Βαρβιτσιώτη.

Share

Συγκλονιστικη ομιλια Βαρβιτσιωτη

 

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στην καρδιά της Τερψιθέας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σφράγισε την πορεία της νίκης με εκατοντάδες Γλυφαδιώτες να τον αποθεώνουν υπό καταρρακτώδη βροχή καθώς ανέλυε το πρόγραμμα και το όραμά του για τη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας. Έχοντας την στηριξη πλειάδας στελεχών και άλλων πολιτικών χώρων ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε κυρίως σε θεματα διαφάνειας

Οι συμπολίτες του υποδέχθηκαν τον αυριανό δήμαρχο της πόλης και μοναδικό Γλυφαδιώτη υποψήφιο με τρόπο που υποδείκνυε ότι ακουμπούν τις ελπίδες τους για μια Γλυφάδα όπως αξίζει στο όνομά της, στο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο κ. Βαρβιτσιώτης απευθυνόμενος συγκινημένος στο πλήθος δεσμεύτηκε για την καθαριότητα τη λειτουργικότητα και την ομορφιά της πόλης, ενώ έριξε ιδιαίτερο βάρος στη διαφάνεια την οποία όπως είπε είναι αποφασισμένος να επιβάλλει στη λειτουργία του δήμου. Εξήγγειλε τη δημιουργία δημοτικού καταστήματος στην Τερψιθέα και τη χωροθέτηση ποδηλατόδρομου καθώς και τη συγκοινωνιακή σύνδεση της ιστορικής, αλλά ξεχασμένης περιοχής της Γλυφάδας με το εμπορικό κέντρο της πόλης. Ο κ. Βαρβιτσιώτης απάντησε με έναν προγραμματικό, ποιοτικό και βασισμένο σε ηθικές αξίες και αρχές αγώνα, στη λάσπη που δέχθηκε από τον ανθυποψήφιό του, ενώ αποκάλυψε και κατήγγειλε τις υπόγειες διαδρομές και τη συναλλαγή που περιέγραψε τη «στρατηγική» του ανθυποψηφίου του την εβδομάδα που πέρασε. Ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου η Γλυφάδα θα αρχίσει να γίνεται το ομορφότερο προάστιο της Αττικής απορροφώντας το σύνολο των πόρων που δικαιούται από ευρωπαϊκά, αναπτυξιακά και περιφερειακά προγράμματα.

Share

Πολιτικός πολιτισμός από τον Βαρβιτσιώτη

Καταδικάζει την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της κας Λιγνού ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Με αφορμή την επίθεση κατά του περιπτέρου του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες» στην Πλατεία Καραϊσκάκη, ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Γλυφάδα» κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζω, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια που αμαυρώνει την κρίσιμη για το Δήμο Γλυφάδας εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου, και το πολιτισμένο κλίμα που ο συνδυασμός «Μαζί για τη Γλυφάδα» επέβαλε ως χαρακτηριστικό της προεκλογικής περιόδου. Ένα χαρακτηριστικό που δεν αρέσει σε όλους εκείνους που εμπνεύσθηκαν και εκτόξευσαν λάσπη εναντίον μου από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας που έχει ως στόχο την αλλαγή της εικόνας και της κατάστασης που επικρατεί στη Γλυφάδα. Οι πολίτες της Γλυφάδας τους γνωρίζουν και τους έχουν ήδη περιθωριοποιήσει. Η Γλυφάδα θα γυρίσει σελίδα».

Share

Σημαντικα στελεχη του ΠΑΣΟΚ στηριζουν Βαρβιτσιωτη

Μετά τον Στάθη Παναγούλη και ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας στηρίζει το Μιλτιαδη Βαρβιτσιώτη. Στο πλευρό του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη βρίσκεται ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο οποίος είναι μια απο τις ξεχωριστές προσωπικότητες της Γλυφάδας και ένα απο τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Χριστοφιλέας επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπου, αφού τον συνεχάρη για την πρώτη του νίκη, δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα του στο Β’ γύρο των εκλογών. Απο την πλευρά του, ο κ. Βαρβιτσιώτης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Χριστοφιλέα για τη μεγάλη τιμή και προσφορά του προς το συνδυασμό “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ”, δήλωσε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς διαπιστώνει ότι μέρα με την ημέρα όλο και περισσότεροι παλιοί και καταξιωμένοι Γλυφαδιώτες στηρίζουν τη προσπάθεια του για μια καθαρή Γλυφάδα.

Share

Η δενδροφυτευση του Μιλτιαδη

Με πρωτοβουλία του υποψήφιου Δημάρχου Γλυφάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Γλυφάδα» Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/10 δενδροφύτευση σε ένα από τα πιο πονεμένα κομμάτια του Υμηττού. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πιστός στη δέσμευσή του για την αναδάσωση του Υμηττού «έδειξε» το δρόμο με μια πρωτοβουλία που θα έχει συνέχεια. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Γλυφαδιωτών στη δράση, δείχνοντας έμπρακτα την επιθυμία τους να συνεισφέρουν και να δώσουν τις πρώτες ανάσες, στη νέα σελίδα του Υμηττού και της πόλης μας. Με ανακοινωση του ο Μιλτιαδης Βαρβιτσιωτης ευχαριστει όλους τους Γλυφαδιώτες και τις Γλυφαδιώτισσες για τη συμμετοχή!

Share