Menu

A+ A A-

Το myota.gr παρουσιάζει τη ΣΗΜΑ ΑΒΕΕ

Μία εταιρεία που κοσμεί με την παρουσία της για περίπου 30 χρόνια τον κλάδο της κατασκευής πινακίδων σήμανσης αλλά και υλικών οδικής ασφάλειας.

Η ΣΗΜΑ ΑΒΕΕ συστάθηκε ως ΑΕ το 1992. Έως το 1992 λειτουργούσε ως ατομική επιχείρηση με αποκλειστικό αντικείμενο την κατασκευή πινακίδων οδικής σήμανσης (πινακίδες Κ.Ο.Κ). Σήμερα, η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών του κλάδου παρέχοντας εκτός από κυκλοφοριακές πινακίδες όλα τα υλικά και προϊόντα της οδικής ασφάλειας που απαιτούνται ενώ παράλληλα έχοντας αναπτύξει ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών μπορεί και παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης πινακίδων και διαγράμμισης.
 
Η φιλοσοφία της ΣΗΜΑ ΑΒΕΕ είναι :
«Η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας»

 
Το όραμά της είναι να συμβάλει στη δημιουργία ενός κόσμου όπου δεν υπάρχουν τροχαία ατυχήματα. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, οι άνθρωποί της αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη, έχουν εργαστεί σκληρά και υπεύθυνα ώστε να παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.
 
Βασικός αρωγός σε αυτή τη διαρκή προσπάθεια είναι η καινοτομία. Είναι  η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις πρώτες σε παγκόσμιο επίπεδο που  έχει αυτοματοποιήσει πλήρως την παραγωγική διαδικασία κατασκευής πινακίδων σήμανσης. Εκμεταλλευόμενη τον ψηφιακό εκτυπωτή RHO 163TS και το μηχανολογικό εξοπλισμό για τη σχεδίαση, πλαστικοποίηση και κοπή των πινακίδων μπορεί  να παράγει  περισσότερα από 150m2 την ημέρα σε άριστη ποιότητα.
 
Ταυτόχρονα όμως έχει στοχεύσει και πετύχει  την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Το προσωπικό της εταιρείας ΣΗΜΑ ΑΒΕΕ είναι εκεί για να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών της όχι μόνο πρόθυμα αλλά και με ταχύτητα που κανείς άλλος δεν μπορεί να εγγυηθεί.

Αυτονόητο είναι ότι η  υψηλή επαγγελματική αντίληψη που διακρίνει τους ανθρώπους της ΣΗΜΑ ΑΒΕΕ δεν θα άφηνε τα προιόντα της χωρίς τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Έτσι τα συγκεκριμένα προιόντα έχουν τα ακόλουθα πιστοποιήτικα καταλληλότητας:

•    CE με βάση το απαραίτητο Ευρωπαικό πρότυπο για την κατασκευή των πινακίδων EN12899-1:2007
•    ISO 9001:2015 & 14001:2015 για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας.
αλλά και
•    OHSAS 18001:2007 για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία

Τελευταίο αλλα εξίσου σημαντικό είναι η συνεχής προσπάθεια της εταιρείας να προωθεί έμπρακτα τη φιλοσοφία της “Η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας”  σε όσο το δυνατόν περισσότερους δήμους της χώρας.

 
Με αυτό το σκοπό αλλά και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ολοκλήρωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά την παροχή δωρεάν πινακίδων σε Δήμους της χώρας με σκοπό την κάλυψη των επιμέρους αναγκών τους. Μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν πάνω από 100 πινακίδες σήμανσης, σχολικές πινακίδες & πινακίδες ποδηλατοδρόμου στους Δήμους Μεσσήνης, Ορεστιάδας, Χανίων, Θήρας και Σάμου.
Για τη ΣΗΜΑ ΑΒΕΕ προέχει η δυνατότητα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο με αποτελεσματικό τρόπο που συμβάλει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου.
Η προσφορά της εταιρείας  ανταποκρίθηκε στις ανάγκες κάθε Δήμου ξεχωριστά για ασφαλέστερες και πιο εύκολες μετακινήσεις για όλους.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα αλλά και τις δραστηριότητες της εταιρείας, μπορείτε να επισκεφθείτε το site της : www.shma.gr

Share

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Ενεργειακοί Έλεγχοι και Εξοικονόμηση Ενέργειας στα κεντρικά γραφεία της TÜV HELLAS
 2. Σύμμαχος στα Open Mall η PROothisi local market
 3. Χρυσό Αυτοδιοικητικό Βραβείο στην IntelliSoft
 4. Νέοι πολυεστερικοί υπόγειοι κάδοι από την ENVOTEC
 5. Νέα εποχή με το PreschoolWeb για τους παιδικούς σταθμούς
 6. Οι ισχυροί της κυκλικής οικονομίας επιλέγουν τη διεθνή «Verde Tec 2019»
 7. Πολλαπλά οφέλη από την εφαρμογή του GDPR
 8. Ecoelastika: Για το περιβάλλον και τον άνθρωπο
 9. Μεταλλικός ή πλαστικός κάδος συμφέρει περισσότερο;
 10. Για Mobile Marketing στην GMS DIGITAL COMMUNICATIONS
 11. Fil-eco Ι.Κ.Ε. Ολοκληρωμένες λύσεις στην διαχείριση των απορριμμάτων
 12. Καθορισμός απαιτήσεων σε προϊόντα από ελαστικό υλικό
 13. ΤSAKIRΙS Congress Support για την καταγραφή ήχου και εικόνας
 14. Υπογραφή σύμβασης για προμήθεια εξοπλισμού σχολικής χρήσης
 15. Πρωτοπόρος στους κάδους η GEKAS METAL GROUP
 16. Σημαντική η παρουσία της GEYER HELLAS AE στον ηλεκτροφωτισμό
 17. Το GDPR δημιουργεί νέα δεδομένα στον προεκλογικό αγώνα των δημάρχων
 18. Η GlobiLED βραβεύεται για την συνεισφορά της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
 19. Πολλά λάθη στους ψεκασμούς πολλαπλασιάζουν τα κουνούπια
 20. Top Vision ένα πολύ δυνατό εργαλείο επικοινωνίας