Menu

A+ A A-

Ο ηγέτης των Πιστοποιήσεων TÜV HELLAS (TÜV NORD)


Η πιστοποίηση σήμερα εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί νομική υποχρέωση σε πολλούς τομείς είναι και ο μοναδικός τρόπος να διασφαλίσει μια δημοτική αρχή αλλά και οι δημότες ότι οι υπηρεσίες και οι υποδομές λειτουργούν σωστά και με ασφάλεια.
Είναι ο μοναδικός τρόπος αποφυγής ατυχημάτων, εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων, πλήρους αξιοποίησης των εγκαταστάσεων και μείωσης των φθορών για ένα δήμο.
Πολλοί ενδεχομένως θεωρούν την πιστοποίηση ένα ελαστικό έξοδο, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που δεν επιβάλλεται από τον νόμο, όμως το κόστος που πληρώνουν τελικά οι δήμοι σε βάθος χρόνου είναι πολύ μεγαλύτερο.
Μπροστά σε αυτήν τη πραγματικότητα το myota.gr παρουσιάζει σήμερα τον ηγέτη στις Πιστοποιήσεις στην Ελλάδα και παροτρύνει σε ένα απλό τηλεφώνημα και  μια συνάντηση όπου κάθε δημοτική αρχή θα ανακαλύψει εκατοντάδες πράγματα και νομικές υποχρεώσεις που δεν τις γνωρίζει και πολλούς κινδύνους ή απώλειες που θα μπορούσε να αποφύγει.
Μέλος του TÜV NORD GROUP, από το 1987 στην Ελλάδα, η  TÜV HELLAS προσφέρει υπηρεσίες Επιθεώρησης, Πιστοποίησης & Εκπαίδευσης με την υπευθυνότητα και την εγκυρότητα ενός ηγετικού brand. Στα 31 χρόνια που δραστηριοποιείται στη χώρα μας παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.
Διαθέτει  80 στελέχη πλήρους απασχόλησης και με ειδική εμπειρία σε θέματα Επιθεωρήσεων, Ελέγχου Ποιότητας και Πιστοποιήσεων, έγκριση Τεχνικών Μελετών, Μελετών Πραγματογνωμοσύνης, οι οποίοι εγκρίνονται και πιστοποιούνται από το TÜV NORD και συνεργάζεται με πάνω από 100 εξωτερικούς συνεργάτες με γνώσεις σε εξειδικευμένα αντικείμενα.
Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.
Προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών εκτός από την Αθήνα, διατηρεί γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ενώ έχει αναπτύξει δίκτυο εκπροσώπων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο, στην Αίγυπτο και στο Λίβανο όπως και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και σε όλη την Ευρώπη.
Οι αξίες που αντιπροσωπεύει το σήμα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η καινοτομία, η διαφάνεια, η ασφάλεια, η αντικειμενικότητα και η υπευθυνότητα.
Με κατάλληλα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό καθώς  και με συνεργασίες στρατηγικής σημασίας, παρέχει υπηρεσίες διαπιστευμένες είτε από το Eθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της Ελλάδας (ΕΣΥΔ)  ή άλλων Ευρωπαϊκών χωρών (όπως Dakks). Ο Φορέας είναι διαπιστευμένος κατά ISO/ IEC17020, ISO/ IEC 17021,  ISO/ IEC 17065 και ISO/ IEC 17024 για τον κύριο όγκο δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (όπως π.χ. Συστήματα Διαχείρισης, Ανυψωτικά, Ανελκυστήρες, Παιδικές Χαρές και Παιδότοπους, εγκαταστάσεων χώρων άθλησης, αναψυχής και πάρκων, Εξοπλισμό υπό πίεση, Πιστοποίηση Προσώπων κ.α.).
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι κοινοποιημένος στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως Φορέας Πιστοποίησης και Ελέγχου για τον Κανονισμό 305/2011 (Δομικά Προϊόντα) και τις Οδηγίες: 2014/29/ΕΕ (Απλά Δοχεία Πίεσης), 2014/33/ΕΕ (Ανελκυστήρες και κατασκευαστικά στοιχεία ασφαλείας Ανελκυστήρων) και 2014/68/ΕΕ (Εξοπλισμός υπό πίεση). Επίσης έχει αναγνωριστεί ως επίσημος Φορέας Ελέγχου από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, για Επιθεωρήσεις και Πιστοποιήσεις Ανελκυστήρων, Ατμολεβήτων, Δοχείων υπό πίεση, Ανυψωτικών Μηχανημάτων και Κυλιόμενων Κλιμάκων.  
Τέλος, ο Φορέας δραστηριοποιείται στην Εκπαίδευση και Κατάρτισης Στελεχών στους τομείς της Ποιότητας, της Πληροφορικής (σεμινάρια GDPR & DPO), του Περιβάλλοντος/ Ενέργειας, της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, της Ασφάλειας Τροφίμων, του Αγροδιατροφικού Τομέα, της Πληροφορικής, της Υγείας και Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, των Έργων και των Κατασκευών, του Τουρισμού και των Ξενοδοχείων, των Τεχνικών Δεξιοτήτων και της Επιχειρηματικής Βελτίωσης. 

Share