Menu

A+ A A-

Στην Αυτοδιοίκηση προτιμούμε ελληνικά LED της Τechlumen

lumtech

Με σημαία την ανάπτυξη και τον σημαντικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης σ΄αυτην, φυσικό είναι να περιμένουμε από τους αιρετούς όχι μόνο να χρησιμοποιήσουν στις προμήθειές τους, αλλά και να προβάλλουν στην τοπική τους κοινωνία την χρήση πράσινων ελληνικών προϊόντων.

Κι επειδή διανύουμε μια εποχή που εντελώς δικαιολογημένα η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει στραφεί στον φωτισμό LED, όχι μόνο γιατί η εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων είναι στην πρώτη σειρά του πίνακα των προτεραιοτήτων σήμερα, αλλά και γιατί οι πράσινες προμήθειες αποτελούν μέρος του κινήματος της Αυτοδιοίκησης, δεν μπορούμε να μην λάβουμε υπόψη μας την εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΛΑΚΗ ΟΕ η οποία παράγει στις εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης, τα φωτιστικά LED Techlumen .

Η εταιρεία μετά από δεκαετίες δραστηριοποίησης στον σχεδιασμό και στην παραγωγή συμβατικών φωτιστικών σωμάτων, έχει στραφεί από το 2012 στην παραγωγή φωτιστικών LED.
Στόχος της είναι η προσφορά αξιόπιστων φωτιστικών LED, για αρχιτεκτονικό φωτισμό, επαγγελματικό φωτισμό, εξωτερικό φωτισμό, φωτισμό στεγάστρων, φωτισμό δρόμων και σταδίων, ακόμα και LED φωτιστικών αλιείας.  
Είναι μια εταιρεία που στρέφεται συνεχώς στην έρευνα, στην ποιοτική εξέλιξη και στον σχεδιασμό λύσεων που επιτρέπουν την παραγωγή των πλέον αποδοτικών φωτιστικών LED.  
Υιοθετεί συνεχώς πρότυπα διασφάλισης ποιότητας, ώστε να είναι σίγουρο ότι προσφέρει αξιόπιστα φωτιστικά που αντέχουν στον χρόνο.
Υιοθετεί νέες - “έξυπνες” τεχνολογίες που μεγιστοποιούν την οικονομία και δίνουν στον χρήστη καινοτόμες δυνατότητες ελέγχου.

Ιδιαίτερης σημασίας στοιχείο αποτελεί το ότι διαθέτει τμήμα με καταρτισμένους μηχανικούς που εκπονούν μελέτες φωτισμού, με στόχο την προσφορά της βέλτιστης εξατομικευμένης φωτοτεχνικής και οικονομοτεχνικής λύσης. Είναι σίγουρα ένα σημαντικό στοιχείο που διευκολύνει στην εκπόνηση των μελετών για την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης σε διάφορα προγράμματα και σ΄αυτό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων που ξεκίνησε ήδη.

Η εταιρεία προσφέρει: Προβολείς LED, Φωτιστικά LED στεγάστρου, Βιομηχανικά LED φωτιστικά, Φωτιστικά LED δρόμου, Φωτιστικά LED ειδικών εφαρμογών, Γραμμικά φωτιστικά LED, LED Φωτιστικά οροφής , LED Φωτιστικά ψευδοροφής, Κρεμαστά LED Φωτιστικά, Φωτιστικά LED ράγας, Επίτοιχα φωτιστικά LED και LED φωτιστικά αλιείας

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα φωτιστικά LED Techlumen από τα υπόλοιπα φωτιστικά;


1. Τα φωτιστικά LED Techlumen έχουν εξαιρετικά μεγαλύτερη απόδοση από τα συμβατικά φωτιστικά ή τα άλλα φωτιστικά LED.
 Κύρια σχεδιαστική παράμετρος για τα φωτιστικά LED Techlumen είναι η εκμετάλλευση της μέγιστης απόδοσης ανά watt των LED chip που χρησιμοποιούνται.
    
α. Επιλέγονται τα κορυφαία σε απόδοση LED chip που παράγονται στην παγκόσμια αγορά.

β. Τα LED των φωτιστικών Techlumen οδηγούνται σε χαμηλά watt. Υπάρχουν κατασκευαστές που λειτουργούν τα LED, για παράδειγμα στα 200watt με χαμηλή απόδοση ανά Watt. Τα ίδια LED στα φωτιστικά Techlumen λειτουργούν στα 70watt και αποδίδουν εξαιρετικά περισσότερα lumens/watt.
Ταυτόχρονα έχουν σημαντικά μικρότερη πτώση της απόδοσης στον χρόνο. Τα φωτιστικά LED Techlumen έχουν δείκτη L80B10 > 100000h, δηλαδή το 90% των φωτιστικών θα διατηρήσουν φωτεινότητα >80% της αρχικής μετά από 100000h λειτουργίας.

γ. Ο σχεδιασμός των φωτιστικών Techlumen διασφαλίζει την άριστη ψύξη των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και την χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας τους ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία λειτουργίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση του φωτιστικού και η διάρκεια ζωής του.

δ. Τα οπτικά των φωτιστικών έχουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα και δεν επιτρέπουν σημαντικές απώλειες της φωτεινής ενέργειας που αποδίδεται τελικά.

ε. Οι μετασχηματιστές των φωτιστικών Techlumen έχουν υψηλή απόδοση και χαμηλές απώλειες ενέργειας. Επίσης έχουν μικρή διακύμανση στην ένταση του ρεύματος που παρέχουν στα LED, ώστε να μεγιστοποιούν την τελική απόδοση του φωτιστικού.

2. Τα φωτιστικά LED Techlumen δεν κουράζουν το μάτι
Τα ηλεκτρονικά μέρη των φωτιστικών που παράγουμε παρέχουν εξαιρετικά σταθερό ρεύμα στην φωτεινή πηγή, ώστε να αποφεύγεται το τρεμοπαίξιμο του φωτός - flickering.
Είναι εύκολο να διαπιστωθεί η ύπαρξη flickering ενός φωτιστικού. Η χρήση μιας κάμερας παλαιάς τεχνολογίας, με χαμηλό frame rate, κάνει άμεσα αντιληπτό το τρεμοπαίξιμο του φωτός στην οθόνη.
Αυτό δεν είναι αντιληπτό με γυμνό μάτι, παρόλα αυτά κουράζει τον χρήστη σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τα φωτιστικά LED Techlumen δεν τρεμοπαίζουν ούτε στην οθόνη.

3. Τα φωτιστικά LED Techlumen έχουν υψηλή αξιοπιστία - αντέχουν στον χρόνο.
Η ποιότητα των φωτιστικών LED Techlumen διασφαλίζει την αντοχή τους στον χρόνο.
Κάθε φωτιστικό έχει τον δικό του μοναδικό σειριακό αριθμό.  H εταιρεία γνωρίζει πότε έχει παραχθει κάθε φωτιστικό, ποια είναι τα ηλεκτρονικά και μηχανικά του μέρη. Με αυτόν τον τρόπο ελέγχεται  στον χρόνο η συμπεριφορά του κάθε μοντέλου και πραγαμτοποιούνται οι απαραίτητες βελτιώσεις αν αυτό απαιτηθεί.
Τα τελευταία 5 χρόνια το ποσοστό βλαβών είναι μικρότερο από 0,3%.
4. Συνοδεύονται από πραγματική εγγύηση.
Όλα τα φωτιστικά LED Techlumen διαθέτουν εγγύηση τουλάχιστον 5 ετών. Η εταιρεία παρέχει τεχνική υποστήριξη για όλα τα φωτιστικά που έχει κατασκευάσει.
Περισσότερες πληροφορίες  https://www.techlumen.gr/el/

Share